Hier hebben we zo lang op gewacht! 'Familie'-fans krijgen fantastisch nieuws: "Eindelijk!"
COS

Dat de moeder-zoonband tussen Véronique en Cédric niet de meest hartelijke is, is voor de 'Familie'-kijkers geen geheim. Nu lijkt er plots toch verandering in te komen.

"Blijf uit mijn leven, je hebt al genoeg kapotgemaakt", klonk het woensdag nog bij Cédric (Yanni Bourguignon) tegenover moeder Véronique (Sandrine André) in 'Familie'. De relatie tussen moeder en zoon leek weer een nieuw dieptepunt te hebben bereikt.

Aan de haat van Cédric tegenover zijn moeder komt binnenkort eindelijk een einde. Dat zien we in een filmpje op TikTok. "No worries, ik kom niet nog meer verwijten naar je hoofd zwieren", zegt Cédric. "Merci. Je hebt me doen inzien dat ik Yoko niet mag kwijtspelen."

"Ik ben de afgelopen jaren hard geweest tegen jou. Te hard, dat weet ik. Maar je moet dat verstaan, ik zat vast in het verleden", vertelt Cédric. "Je bent een echte Vandenbossche, hè, die hebben een olifantengeheugen", merkt Véronique op.

Nieuwe start

"Ik merk gewoon dat wrok ons niet vooruit helpt. Dus misschien is het tijd om het verleden het verleden te laten zijn", stelt Cédric zelf voor. "Een nieuwe start?", vraagt Veronique. "Zoiets. Het is niet dat ik nu ineens Pasen en Kerstmis met jou ga vieren en hier de deur ga platlopen."

"Maar zo af en toe een koffie drinken, daar zou ik al heel blij mee zijn", verklaart Véronique. "Dat zou fijn zijn", zegt ook Cédric. Na al die jaren lijkt de band zich eindelijk te zullen herstellen. Dat juichen veel kijkers alvast toe. "Oh eindelijk. Zo mooi" en "Het heeft lang genoeg geduurd!" lezen we.

@spoilerfamilie #foryou #trending #familie cedric maak het goed met zijn moeder #fypage #viral #fypシ゚viral #foryoupage #fyyyyyyyyyyyyyyyy #goedkijken #omg #spoiler Familie-spoilers" href="https://www.tiktok.com/music/origineel-geluid-7226261461797276443?refer=embed">♬ origineel geluid - Familie-spoilers

Meer nieuws

Meer nieuws

.