Familie Het komt tot een incident met Raven in ‘Familie’ en Niko volgt een nieuw spoor
PMN
Het komt tot een incident met Raven in ‘Familie’ en Niko volgt een nieuw spoor
Foto: VTM

De nieuwe week staat van 'Familie' staat voor de deur. Hier vind je een overzicht van wat je deze week mag verwachten.

MAANDAG 11 SEPTEMBER
Jamila uit haar dankbaarheid tegenover Brahim, maar hij heeft haar iets op te biechten. Ilja komt thuis met strafwerk. Samira maakt zich zorgen over haar jongste zoon. Mathias heeft goed nieuwe voor Vanessa. Zjef wil dat Rudi een kant kiest. Benny vindt een schat op zolder.

DINSDAG 12 SEPTEMBER
In de Foodbar komt het tot een incident met Raven. Benny uit zijn bezorgdheid. Brahim vermoedt dat Ilja rookt, Samira vindt echter geen bewijs. Zjef is er nog steeds van overtuigd dat Niko en Sam Mieke hebben vermoord. Vanessa betrapt Niko.

WOENSDAG 13 SEPTEMBER
Benny vermoedt dat er meer aan de hand is met Raven, maar slikt zijn vermoedens al snel weer in tegenover Brigitte. Vanessa durft nog altijd niet eerlijk te zijn tegenover Mathias. Jelle krijgt onverwacht bezoek.

DONDERDAG 14 SEPTEMBER
Brigitte dringt aan op een plan van aanpak. Niko volgt een nieuw spoor, maar Sam is er niet gerust in. Rudi spreekt klare taal tegen Zjef.

VRIJDAG 15 SEPTEMBER
Raven bezwijkt onder de druk. Het gaat van kwaad naar erger met hem. Het komt zelfs tot een handgemeen met Jelle, die op zijn beurt Louise inlicht. Samira confronteert Ilja met haar vermoeden. Ze doet een onaangename ontdekking. Niko krijgt onverwacht bezoek.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.