Het botst tussen Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen: Ze raken het maar niet eens
LHX
Het botst tussen Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen: Ze raken het maar niet eens
Foto: Instagram@maureen_vanherberghen

Zaterdag was op Play4 de Moederdagspecial van 'Junior Bake Off Vlaanderen' te zien. Onder meer Sieg De Doncker en zijn partner Maureen Vanherberghen tonen er hun beste bakkunsten.

Tijdens het bakken komt er bij Sieg De Doncker een ergernis bovendrijven. Hij vertelt dat Maureen Vanherberghen het bestek steevast ondersteboven in het bestekmandje van de vaatwasser steekt. 

"Die messen en vorken in het mandje worden niet proper, want het vuil blijft in het mandje", klaagt hij. Zelf steekt hij ze daarom met de vuile kant naar boven in de machine.

"En het liefst van al steek ik de vorken en messen bij elkaar, want als je die dan uitlaadt, hoef je niet na te denken", voegt hij eraan toe. Maureen vindt duidelijk dat hij overdrijft. "Ik pleur dat in dat mandje en dat komt er ook goed uit", sust ze hem. "Er is echt geen enkel probleem!"

Ook ná de discussie wil Maureen haar mening nog eens laten horen. Op het filmpje op Instagram reageert ze: "Niet wenen, Sieg. Proper is proper. P.S.: Goeie messen mogen niet in de machine."

https://www.instagram.com/reel/CsMVqMUII2J/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.