Gunther Levi wil nog iets kwijt over zijn ontslag bij 'Familie'
LHX
Gunther Levi wil nog iets kwijt over zijn ontslag bij 'Familie'
Foto: VTM

Heel de zomer kan je op VTM GO naar 'Het gelaat van Joris' kijken. Het is de spin-off van 'Familie' waarin dieper ingegaan wordt op de transformatie van Bertje naar Joris.

In 'Het gelaat van Joris' maakt een geliefd 'Familie'-personage zijn comeback. Niemand minder dan Peter Van den Bossche, gespeeld door Gunther Levi, is tijdelijk terug.

Veel kijkers zijn ontzettend blij met dat nieuws. Toen Gunther drie jaar geleden plots zijn ontslag kreeg bij de soap, was het kot immers te klein. Er werd zelfs een petitie georganiseerd om Peter te laten terugkomen, weliswaar zonder succes.

Waar de kijkers erg verontwaardigd waren over zijn exit, had Gunther het er minder moeilijk mee. Hij is nooit rancuneus geweest, en dat was ook toen niet het geval.

"Een ontslag is nooit leuk, natuurlijk. Als je het niet voelt aankomen, is dat toch even slikken", geeft hij toe in Dag Allemaal. Maar inmiddels denkt hij er niet veel meer aan. "Ik ben vooral dankbaar voor wat ik daar heb mogen doen. Ik heb 23 jaar in 'Familie' mee mogen spelen, en dat is zeer uitzonderlijk."

"Als je in een soap speelt, en dat geldt voor iedereen, is er altijd een dag dat het stopt", weet hij. "Of de serie stopt, of je personage verdwijnt. Dat hoort bij de job."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM familie (@vtmfamilie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.