Familie Gunther Levi totaal verrast over reacties fans van ‘Familie’: “Helemaal niet verwacht”
PMN
Gunther Levi totaal verrast over reacties fans van ‘Familie’: “Helemaal niet verwacht”
Foto: VTM

Gunther Levi keert heel even terug naar ‘Familie’. Hij zal deze zomer te zien zijn in de webreeks. Die gaat het over ware gelaat van Joris.

Gunther Levi zien we dus weer heel even terug in ‘Familie’. Dat is trouwens ook zo voor Steven De Lelie, die de rol van Bertje speelt. De fans vinden het alvast geweldig.

Voor dit nieuws bekendraakte deelde Gunther Levi, die in de soap de rol van Peter speelt, een foto van zichzelf op de set van ‘Familie’. Daar zijn heel wat reacties op gekomen. We zagen hem daar samen op de set staan met Jef De Smedt, Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe.

Meteen kregen de fans weer hoop dat Gunther zou terugkeren. “Ik had helemaal niet verwacht dat dat zoveel buzz zou creëren”, bedenkt de acteur zich in Dag Allemaal. “Dat was zeker niet de bedoeling.”

“Ik was daar ook niet om voor de webreeks te draaien, ik moest gewoon in de studio iets doen en ging even dag zeggen. En dat is een eigen leven beginnen te leiden.”

Gunther trok grote ogen. “Op zich wel leuk, dat wil zeggen dat het nog altijd leeft bij de mensen, ook al ben ik nu bijna drie jaar weg. Dat doet plezier.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.