Familie Gunther Levi ontslagen bij Familie: "Ze doen dat om te choqueren"
PMN

De makers van Familie verrassen iedereen. Zowel Martine Jonckheere als Gunther Levi moeten de soap verlaten. Dat staat te lezen in Dag Allemaal.

Martine Jonckheere speelt de rol van Marie-Rose. Zij moet voor de derde keer al de soap verlaten. Dat nieuws raakte woensdag bekend.

Maar de grootste verrassing is dat ook Gunther Levi moet vertrekken. Hij speelde 23 jaar lang de rol van Peter. Dat hij moet vertrekken, dat had niemand zien aankomen.

Ook de fans van Familie zijn enorm geschrokken door het nieuws dat Gunther binnenkort uit de soap zal verdwijnen. Er is zelfs een Facebookpagina opgericht om Gunther in Familie te houden.

Gunther is dus zeer populair bij de fans. "Ik wil alle fans bedanken", zegt hij nog bij Qmusic. "Ik was persoonlijk eigenlijk niet van plan om te stoppen."

"Maar bij ‘Familie’ willen ze vooral af en toe ’n twist aan het verhaal geven die niemand verwacht", klinkt het bij de acteur ook nog in Dag Allemaal. "Ze moeten de kijker blijven boeien, en dat wordt moeilijker en moeilijker."

"Dan moeten er al eens keuzes worden gemaakt die een beetje choquerend zijn. Deze keer hopen ze dat te doen door mijn rol stop te zetten."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.