Familie Gunther Levi na definitieve exit in 'Familie': "Ik vind dit een vergissing"
COS
Gunther Levi na definitieve exit in 'Familie': "Ik vind dit een vergissing"
Foto: VTM

Het einde van een tijdperk is aangebroken in 'Familie'. Peter (Gunther Levi) en Marie-Rose (Martine Jonckheere) hebben de woningbrand niet overleefd. 

We wisten al sinds november dat Gunther Levi en Martine Jonckheere zouden verdwijnen uit 'Familie'. Hoe dat zou gebeuren, wisten we nog niet. Nu weten we dat de exit definitief is. Peter en Marie-Rose zijn namelijk om het leven gekomen in een woningbrand.

Op Instagram heeft Gunther nog een boodschap voor zijn fans. "Ik wil jullie langs deze weg bedanken dat ik 23 jaar lang elke weekdag in jullie huiskamer mocht komen, het was een fantastisch avontuur. Misschien tot binnenkort in een andere hoedanigheid."

Gunther is blij dat er bij zijn afscheid veel actie betrokken was en hij de held nog eens mocht uithangen.  "Maar dat Peter nooit meer kan weerkeren, vind ik jammer", zegt Gunther in Het Laatste Nieuws. "En ook een vergissing. Je weet toch nooit wat de toekomst brengt?"

Gunther verwijst daarbij naar het schrijversteam, waarvan de samenstelling vaak verandert. "Ik denk dat er over enkele jaren wel een paar nieuwe scenaristen zullen denken: 'Jammer, dat die Peter en Marie-Rose dood zijn, want daar hadden we nog wel wat mee kunnen doen'. Maar dat zal dus niet meer gaan."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CbYdyZ7twQS/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.