Gunther Levi heeft na zijn ontslag bij 'Familie' een verrassende boodschap voor makers van 'Thuis'
COS
Gunther Levi heeft na zijn ontslag bij 'Familie' een verrassende boodschap voor makers van 'Thuis'
Foto: VTM

Gunther Levi verdween deze maand na bijna 23 jaar uit 'Familie'. Eerst werd door de kijkers nog gehoopt dat een terugkeer mogelijk zou zijn, maar dat lijkt nu uitgesloten door de dood van zijn personage Peter.

Veel kijkers vinden het niet oké dat een personage als dat van Peter zomaar uit de reeks wordt geschreven. Zelf vindt Gunther Levi het ook een vergissing dat zijn personage nooit een comeback zal kunnen maken.

Maar Gunther kijkt nu vooral vooruit. Hij heeft het natuurlijk druk met De Romeo's, maar ook nieuwe acteerprojecten mogen zich aanbieden. Die twee maanden zonder opnames doen hem het acteren immers wel missen.

Zelf rondbellen voor een nieuwe rol doet hij niet. "Er is rond mijn ontslag veel gedoe geweest. Iedereen in het tv-wereldje zal wel al weten dat ik beschikbaar ben", zegt hij in TV Familie. Hij kreeg ook al wat interessante voorstellen.

Een telefoontje van de makers van 'Thuis' zat er nog niet tussen, maar daar staat Gunther wel voor open. "Als de makers van 'Thuis' me iets willen voorstellen, zal ik zeker langsgaan om te horen wat ze in gedachten hebben. We zien wel", aldus Gunther. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.