Familie Fans van ‘Familie’ ontevreden: “Dit wordt de nieuwe vriend van Louise”
PMN
Fans van ‘Familie’ ontevreden: “Dit wordt de nieuwe vriend van Louise”
Foto: VTM

De fans van ‘Familie’ hebben een idee wie de nieuwe vriend van Louise moet worden. Ze vrezen dat het echter anders zal uitdraaien. Ze zijn ontevreden als ze zich bedenken wie de nieuwe vriend wordt.

De fans van 'Familie' zijn in rep en roer over het liefdesleven van personage Louise. Nadat ze had laten doorschemeren dat ze iemand op het oog heeft, speculeren de fans nu over wie deze mysterieuze nieuwe vriend zou kunnen zijn.

De fans van 'Famile' zouden heel graag zien dat Louise en Raven weer een koppel worden. Ze vrezen echter dat het anders gaat uitdraaien. 

"Brahim zou perfect passen bij Louise", aldus enkele fans. "Hij kan het goed vinden met Viktor en zorgt ook goed voor Emile."
(Lees verder onder de foto)

Er zijn echter ook fans die er stellig van overtuigd zijn dat er maar één persoon is die echt bij Louise past, en dat is Raven.

"Louise en Raven zouden een prachtig koppel zijn", verkondigen ze vol enthousiasme.

"Maar dan moet Raven wel eerst terug op het rechte pad komen."
(Lees verder onder de foto)

Raven, gespeeld door Aaron Blommaert, vecht in 'Familie' tegen een hardnekkige drugsverslaving.

Sommige fans zouden dan ook graag zien dat hij dit achter zich laat en een nieuw hoofdstuk begint met Louise.

De speculaties en discussies onder de fans nemen toe naarmate de afleveringen vorderen en Louise's nieuwe vriend steeds dichterbij lijkt te komen.

Hoe het ook zal uitdraaien, één ding is zeker - de fans van 'Familie' zullen op het puntje van hun stoel zitten om erachter te komen wie uiteindelijk het hart van Louise zal veroveren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.