'Familie' verwelkomt splinternieuw decor: "Kotfeestjes, examenstress en... flikkerlichtrelaties"

door: COS
Jelle, Louise, Raven en Kato in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM
Nieuw decor in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Binnenkort trekken Hanne, Quinten, Louise, Kato en Jelle in 'Familie' de deur achter zich dicht van het huis waar ze samen in wonen. Hanne en Quinten nemen hun intrek in een eigen appartement. Louise, Kato en Jelle trekken naar een studentenhuis.

Het studentenkot wordt de nieuwe thuis van Louise (Charlotte Sieben), Kato (Alix Konadu) en Jelle (Maarten Cop), maar ook Louises liefje Raven (Aaron Blommaert) zal er de deur plat lopen. Het decor is het op een na grootste Familie-decor ooit, na de set van het bedrijf Wolff & Bos.

Het appartement van Hanne en Quinten zien we al op 9 mei, het studentenhuis zal vanaf maandag 23 mei in de reeks te zien zijn. Het werd deze week al meteen in gebruik genomen in de opnamestudio’s in Lint. Het decor werd er gisteren officieel ingehuldigd in het bijzijn van de cast.

"Kotfeestjes, examenstress, flikkerlichtrelaties: het zijn maar enkele van de thema’s die verteld zullen worden in het splinternieuwe studentenhuis", zegt Wim Feyaerts, creative producer. Het studentenkot zal dus de achtergrond vormen voor heel wat nieuwe verhalen vol liefde, vriendschap, emoties, drama’s en intriges.

Tags Familie