Familie 'Familie'-producer over ontslag Marianne Devriese: "Daarom willen we nu nog niet veel kwijt"
COS
'Familie'-producer over ontslag Marianne Devriese: "Daarom willen we nu nog niet veel kwijt"
Foto: VTM

Op 30 december vieren kijkers 30 jaar 'Familie' met een extralange jubileumaflevering. Aan de andere kant maken kijkers zich ook klaar voor het afscheid van maar liefst vijf personages.

Midden november kregen we te horen dat Gunther Levi en Martine Jonckheere de reeks zouden moeten verlaten. Wat later volgde hetzelfde nieuws over Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck.

Het laatste slachtoffer is zopas bekendgemaakt. Ook Marianne Devriese moet vertrekken. Zij speelde tussen 2013 en 2018 de rol van Evy. Een jaar later dook ze opnieuw op in de reeks als Iris, de tweelingzus van Evy.

In TV Familie reageert creative producer Wim Feyaerts op het ontslag van Marianne. "'Familie' heeft er intussen 30 mooie, spannende en spraakmakende jaren op zitten. We willen de fans ook in de toekomst blijven verwennen met boeiende en verrassende televisie."

"De verhaallijn van Iris past helemaal in dit opzet", zegt hij. "Net daarom willen we er nu nog niet te veel over kwijt. Zo kan de kijker zelf ontdekken hoe het haar vergaat", aldus de producer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.