Familie 'Familie'-makers doen er nog een schepje bovenop na schokkend telefoontje Koen: Fans volledig in shock
COS
'Familie'-makers doen er nog een schepje bovenop na schokkend telefoontje Koen: Fans volledig in shock
Foto: VTM

De makers van 'Familie' weten het wel spannend te maken. Véronique (Sandrine André) kreeg donderdag een schokkende telefoontje.

Het lichaam van Koen (Sieg De Doncker) werd enkele weken geleden het water ingegooid, nadat de klap met de laptop hem fataal was geworden. Nu lijkt alles erop dat Koen toch niet dood is. "Tot binnenkort", hoorde Véronique donderdag aan de telefoon. Het was Koens stem.

Kijkers reageren niet geheel verrast op sociale media. Veel fans waren er al van overtuigd dat hij nog leefde. Toch denken heel wat kijkers dat het fake is. Zullen diezelfde fans dat na de aflevering van vanavond nog steeds denken?

In een spoiler op TikTok zien we Véronique volledig in paniek. Vanachter het hoekje verschijnt Koen. "Dacht je nu echt dat je mij voor dood kon achterlaten?" Véronique krijgt nu zelf een slag tegen het hoofd met een laptop.

"Dat kan toch niet!", klinkt het vol ongeloof. "Je weet niet of het een droom is, maar ik denk dat het echt is", lezen we nog. "Prachtig werk", vindt een fan. Zou het een droom zijn of was Koen toch gewoon bewusteloos en heeft het water hem doen wakker worden?

@spoilerfamilie #foryou #trending #familie koen is terug?!#fypage #volg #goedkijken #fypシ゚viral #fyppp #viral #fyy Familie-spoilers" href="https://www.tiktok.com/music/origineel-geluid-7206071147125033733?refer=embed">♬ origineel geluid - Familie-spoilers

Meer nieuws

Meer nieuws

.