Familie 'Familie'-kijkers zijn er niet over te spreken: "We blijven in de kou staan"
COS

'Familie' viert dit jaar haar dertigste verjaardag. Veel kijkers zijn er al vanaf dag één bij, maar er lijken er ook heel wat af te haken.

De makers van 'Familie' lieten de afgelopen maanden een heleboel vaste waardes vertrekken uit de reeks. Er wordt ook steeds meer gefocust op de studenten. Te veel, volgens velen. "'Familie' is niet meer 'Familie', wordt meer een jeugdsoap. Spijtig...", klinkt het op Facebook.

"Ze kunnen het beter 'De Kotmadam' noemen. Trekt op niks meer. Dikke zever geworden", vindt een kijker. "Ik kijk niet meer en denk dat veel trouwe kijkers gaan afhaken", voorspelt een misnoegde kijker. "Ik vind het ook allemaal overdreven. De 'oude garde' komt bijna niet meer aan bod... Jammer!"

"Is al een tijdje bezig, de kijkers van het eerste uur tellen niet mee... Heel triestig is dat alles voor de jeugd is. De oudere kijkers blijven in de kou staan... VTM is niet meer de zender voor de hele familie...", vindt iemand. "Ze veranderen te veel in korte tijd", besluit een kijker.

Het wringt bij velen nog steeds dat de makers Peter en Marie-Rose uit de reeks hebben geschreven. Veel kijkers hebben hun woord gehouden toen ze zeiden dat ze vanaf hun vertrek niet meer zouden kijken. "Zonder hen is het niet hetzelfde", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.