Familie 'Familie'-kijkers vrezen ervoor nadat ze wat opmerken bij acteur: "Dan toch exit voor dit personage?"
COS

'Familie'-fans namen enkele weken geleden even afscheid van hun favoriete soap. Eind augustus staan hen een heleboel ontknopingen te wachten.

De seizoensfinale van 'Familie' zat vol cliffhangers. Er was het ongeluk van Veronique (Sandrine André) na het gevecht tussen Koen (Sieg De Doncker) en Lars (Kürt Rogiers), maar ook voor Niko (Jo Hens) ziet het er niet goed uit. Hij moest aan het einde van de aflevering gereanimeerd worden.

Ook Guido (Vincent Banic) belandde de afgelopen maanden van de ene in de andere benarde situatie. De gijzeling door Mira in de koelcel overleefde Guido, maar er wordt wel al een tijdje gevreesd voor zijn toekomst in de reeks. Een kijker is nu ook wat opgevallen.

Vincent heeft sinds een tijdje een iets andere look: zijn lang haar is terug een stuk korter en ook zijn baard is deze zomer verdwenen. "Normaal mogen acteurs of actrices toch niet zomaar hun look veranderen? Zou het dan toch misschien exit Guido zijn?", klinkt het op Facebook.

"Hopelijk niet. Wie gaan ze nog allemaal uit de reeks schrijven?", reageert een verontwaardigde kijker. Veel fans merken echter op dat zijn 'nieuwe' look niet per se een vertrek hoeft te betekenen. "Hij kan nu ook een verzorgde look hebben, na al die problemen", stelt iemand voor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.