Familie 'Familie'-kijkers voorspellen het al: "Dit personage zal omkomen"
COS
'Familie'-kijkers voorspellen het al: "Dit personage zal omkomen"
Foto: VTM

Veel kijkers van 'Familie' hebben de seizoensfinale van vrijdagavond al bekeken. Die loste de verwachtingen niet helemaal in.

Het lijkt erop dat kijkers veel geduld zullen moeten uitoefenen. Kijkers speculeren op fanfora al volop over wat er na de seizoensfinale zal gebeuren. Zo vrezen ze dat er in september een dode zal vallen.

"Er zijn geen berichten dat Quinten stopt in 'Familie', maar waarom heb ik het gevoel dat het wel eens perfect Quinten zou kunnen zijn die omkomt? Of er moet nog iets heel spectaculairs gebeuren tussen Stefanie, Jonas en Simon", aldus een kijker.

"Quinten gaat niet dood. Volgens mij gaat Simon flippen en Jonas vermoorden. Of Jonas flipt en wil Simon vermoorden, maar hij vermoordt per ongeluk Stefanie. Ze gaan er toch allebei uit", zegt een andere kijker.

"Stefanie gaat sowieso niet dood. Het zou wel kunnen dat ze Jonas vermoordt uit zelfverdediging", reageert iemand. "Of Alfons krijgt een aanval omdat zijn kleindochter weer verdwenen is. Het verhaal van Alfons ook uitgeschreven nu Vanessa met Mathias is."

Meer nieuws

Meer nieuws

.