'Familie'-kijkers verbluft door onverwachte terugkeer: "Ongelooflijk! Het gaat nog spannend worden"
COS
'Familie'-kijkers verbluft door onverwachte terugkeer: "Ongelooflijk! Het gaat nog spannend worden"
Foto: VTM

In 'Familie' zagen we deze week al dat één personage doodging, dat Lars de benen nam én maar liefst drie personages achter de tralies belandden. 

Quinten zit vast in het buitenland, Guido is achter de tralies beland door zijn aandeel in de drugszaak en Koen werd bij zijn bezoek aan Veronique in het ziekenhuis opgepakt. Deze week zien we hoe minstens één van de heren vrijkomt.

Veronique (Sandrine André) staat plots oog in oog met Koen (Sieg De Doncker). Dat zien we op een spoilerfilmpje op TikTok. De rechter heeft geoordeeld dat Léons dood zelfverdediging was. Veronique stuurt Koen weg, maar kijkers hopen eigenlijk dat ze nog bijdraait. 

"Ik vind hem top. Beter dan Lars. Ik ga hem zelfs niet missen. Vond hem een saai personage de laatste maanden. Koen vind ik top", lezen we nog. "Super! En nu hopen dat hij blijft", zegt nog een kijker. "'t Gaat misschien toch spannender worden." En: "Ongelooflijk! Het gaat nog spannend worden."

"Hij is top, mag nog lang blijven in 'Familie'", zegt nog iemand. "Yes! Oké het is een slechterik, maar ik zie hem zo graag bezig. Ben blij dat hij er niet uitgaat." Dat Koen nu is teruggekeerd, betekent natuurlijk niet dat hij sowieso in 'Familie' blijft. Hij zit in ieder geval niet in de begingeneriek.

@spoilers.familie #fyy #trending koen is vrijgelaten.. #foryou #fypシ゚viral #fyp #vtmfamilie❤️ #vtmfamilie ♬ origineel geluid - VTM familie

Meer nieuws

Meer nieuws

.