Familie 'Familie'-kijkers trekken de lijn: "Dit kan écht niet meer"
COS
'Familie'-kijkers trekken de lijn: "Dit kan écht niet meer"
Foto: VTM

Peter en Marie-Rose hebben de brand in 'Familie' niet overleefd. Op die manier nemen we ook afscheid van twee iconische acteurs: Gunther Levi en Martine Jonckheere.

Dat Peter en Marie-Rose zouden verdwijnen, wisten de 'Familie'-kijkers al enkele maanden. Maar dat het om een definitieve exit zou gaan voor Gunther Levi en Martine Jonckheere, dat hadden veel mensen écht niet zien aankomen. Op sociale media wordt er dan ook verontwaardigd gereageerd.

"Ik had nog zo gehoopt dat jullie met Victor zouden verhuizen en zo altijd een deur open zou staan om terug te komen... Maar dit... Zo niet verwacht en zo niet fair", klinkt het. "Er zijn al meer dan 8 acteurs weg in één seizoen! Dit kan écht niet meer", klinkt het resoluut. "Waar zijn de makers toch mee bezig?"

"Niet alleen voor jou eindigt nu een hoofdstuk. Voor mij ook. Ik zal geen enkele aflevering meer bekijken. Bedankt voor 23 prachtige jaren, Gunther", reageert onze 'Familie'-watcher Sophie. En zij is niet de enige kijkster die nu afhaakt. "De magie is eruit", klinkt het. "Geen 'Familie' zonder jou", aldus nog een kijker.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CbYdyZ7twQS/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.