'Familie'-kijkers trekken aan de alarmbel: "Dit is niet meer normaal!"
COS

Het leven van Niko (Jo Hens) hing in de seizoensfinale van 'Familie' aan een zijden draadje. Nadat hij uit zijn coma is ontwaakt, lijkt hij een volledig andere Niko te zijn geworden.

Kijkers vragen het zich allemaal af: wat is er toch aan de hand met Niko? Vrijdag zagen we hem Mieke (Caroline Maes) wurgen, omdat ze zijn sleutels niet wou geven. Toen Zjef en Rudi haar te hulp gesneld kwamen, bedreigde Niko hen met een mes.

"Dit is niet meer normaal. En er kijken veel kids naar 'Familie'. Wat een voorbeeld", klinkt het op Facebook. "Dat het maar snel betert met Niko, want dit is niet leuk meer", lezen we nog. En: "Trekt op niks meer"

"'Familie' is op een tijdstip dat jonge kinderen ook kijken. Dat men na afloop van elke aflevering het bericht 'indien je met vragen zit' laten horen, zegt genoeg over de inhoud. De naam 'Familie' niet meer waard", vindt een misnoegde kijker.

"Waarom al dat geweld? Alsof er nog niet genoeg is in de wereld", stelt een kijker vast. "Het is niet meer leuk om te kijken", vindt nog iemand. Hopelijk kan er snel voor een ommekeer gezorgd worden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.