Familie 'Familie'-kijkers tikken scenarioschrijvers op de vingers: "Dit slaat op niks!"
COS

Het ziet er niet goed uit voor Quinten in 'Familie'. Zijn drugszaak lijkt toch nog een staartje te zullen krijgen.

Quinten zat een paar maanden geleden vast in een gevangenis in Singapore. Er werden drugs aangetroffen in zijn rolstoel. Hij hield lange tijd vol dat hij er niks van afwist, maar na zijn vrijlating werd duidelijk dat Quinten wel degelijk wist waar hij mee bezig was.

'Nonkel' Raymond maakte onlangs zijn intrede. Het was meteen duidelijk dat de man iets te maken had met de zaak.  "Vrees dat Quinten terug de bak in moet en de doodstraf krijgt in Singapore", klinkt het op sociale media. Niet mogelijk, besluiten veel fans.

"Dikke zever weer dit verhaal. Als hij zich aangeeft, zou België hem nooit terug uitleveren aan Singapore. Dus slaat weer op niks dat Raymond dreigt dat hij terug in de gevangenis in Singapore zou vliegen", lezen we. "België zou nooit uitleveren aan Singapore. Slaat weer op niks, dit verhaal."

Toch vrezen kijkers dat Quinten de cel in zal vliegen of zelfs zal sterven. Dat leiden veel kijkers af uit het feit dat acteur Maxime De Winne recent van look veranderde. Hij liet zichzelf een gemillimeterde coupe aanmeten. "Denk dat hij net als Guido opgepakt zal worden en de soap dus verlaat."

Meer nieuws

Meer nieuws

.