Familie 'Familie'-kijkers spuwen personage massaal uit: "Hij mag vertrekken, zijn verhaal is uit"
COS
'Familie'-kijkers spuwen personage massaal uit: "Hij mag vertrekken, zijn verhaal is uit"
Foto: VTM

Donderdag kwam het in 'Familie' tot een verhitte discussie. Komt het nog wel goed tussen Mieke, Niko, Zjef en Rudi?

'Familie'-kijkers zijn niet te spreken over de ruzie tussen de huisgenoten. "Zjef en Rudi laten hun slechte kant zien. Kinderachtig en geen respect voor Niko en Mieke", lezen we. "Vind ik ook, ze mogen blij zijn dat ze daar mogen wonen."

"Als ik Niko en Mieke was, zouden ze buitenvliegen", zegt een kijker. "Gooi ze buiten, de onbeschofteriken", klinkt het scherp. "Het zijn profiteurs. Dat had ik niet van Rudi verwacht. Weg ermee!" En:  "Van Zjef kun je dat verwachten, maar van Rudi?"

Toch krijgt vooral Zjef het hard te verduren. "Zjef mag gaan van mij. Die steekt me tegen", klinkt het. "Kinderachtig persoon en laat een ander opdraaien voor zijn kinderachtig gedoe, echt onaangenaam", vindt iemand. "Stuk vergif is 't en een egoïst."

"Zjef is vergif. Stoken en klagen, maar zelf niks durven zeggen", reageert nog een kijker. "Dat ze die Zjef er maar gauw uit zetten, ambetant ventje." En: "Ik vind de rol van Zjef overdreven en irritant. Hij mag vertrekken. Zijn verhaal is uit. Het wordt tijd dat Rudi een toffe positieve gast tegenkomt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.