'Familie'-kijkers reageren verdeeld op onverwachte wending: "Belachelijk!"
LHX
'Familie'-kijkers reageren verdeeld op onverwachte wending: "Belachelijk!"
Foto: VTM

Niet zo lang geleden ontstond er een bijzonder koppel in 'Familie'. Ondanks hun grote leeftijdsverschil werden Lars en Stefanie verliefd op elkaar.

Het was duidelijk dat Lars en Stefanie elkaar erg graag zagen, maar veel kijkers hadden toch twijfels bij hun relatie. Het verschil in leeftijd tussen hen is immers wel érg groot.

Toen de relatie afsprong, kwamen er dan ook heel wat opgeluchte reacties. Lars en Stefanie waren dan wel schattig samen, maar zeker met Stefanies vader Benny zorgde hun romance voor veel te veel complicaties.

Over en uit, leek het dus. Tot nu. Op restaurant komt het opnieuw tot een kus: de liefde blijkt toch nog steeds groot te zijn. De kijkers reageren erg verdeeld op de wending.

"Belachelijk, het kan haar vader zijn", schrijven ze onder meer op sociale media. "Een regelrechte schande dat mensen dit normaal kunnen vinden." "Dit hoeft echt niet."

"Ik geloof niet in die twee, want Stefanie voelde zelf dat er dingen waren die niet goed aanvoelden", klinkt het ook. "Ik was blij dat ze uit elkaar waren, en nu zijn ze weer bij elkaar, zeg."

Toch zijn er ook veel mensen die wél enthousiast zijn. "Superblij dat ze weer samen zijn", vinden zij. "Prachtig koppel." "Liefde kent geen leeftijd." "Da's nog eens mooie televisie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.