Familie 'Familie'-kijkers kunnen hun ogen niet geloven: "De smeerlap!"
COS
'Familie'-kijkers kunnen hun ogen niet geloven: "De smeerlap!"
Foto: VTM

Het was enorm schrikken vrijdag in 'Familie'. Lars (Kürt Rogiers) komt naar het kantoor, waar het tot een fysieke confrontatie komt met Koen (Sieg De Doncker).

Koen (Sieg De Doncker) zakt plots op de grond en bloedt aan zijn onderbuik. Heeft Lars (Kürt Rogiers) hem neergestoken? Daarop moet het alvast lijken, maar 'Familie'-fans weten wel beter: "Koen heeft zichzelf gestoken om het op Lars te steken."

"Er hangt geen bloed aan de briefopener. Hij komt van Veroniques bureau en daar is Lars niet binnen geweest. Bewijzen genoeg", klinkt het. "Ik hoop dat ze snugger genoeg zijn om te weten dat Lars uit de lift kwam en nooit in het bureau van Veronique is geweest om haar briefopener te nemen."

"De smeerlap, die Koen. Voor mij mag de waarheid aan het licht komen. Het heeft lang genoeg geduurd", lezen we. "Vond Koen eerst leuk, maar ben het nu wel een beetje beu", klinkt het. "Het begint wel langdradig te worden." En: "Het wordt echt afgezaagd nu."

"Met Tony heeft het ook zo eindeloos lang geduurd, hè. Ik gok tot de seizoensfinale", klinkt het. "Mijn prognose: tegen eind december zal alles uitkomen en zal Koen vluchten. In juni komt hij terug voor een laatste confrontatie met Lars, waarna hij sterft of opgepakt wordt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.