Familie 'Familie'-kijkers helemaal ondersteboven door beelden van seizoensfinale: "Kreeg er kippenvel van"
COS

De seizoensfinale van 'Familie' staat voor de deur. Op vrijdag 24 juni mogen de kijkers zich aan een spannend slotakkoord van het 31ste seizoen verwachten.

Enkele 'Familie'-kijkers waren gewoon té nieuwsgierig om te wachten op de aflevering van vanavond. Voor een prijsje huurden ze die dus alvast op hun digitale tv. Enkele kijkers deelden in spoilergroepen op Facebook alvast beelden. Die beloven ons een wel erg spannende seizoensfinale.

Het komt inderdaad tot een confrontatie tussen Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker). Het gaat echter zo ver dat Veronique (Sandrine André) met haar wagen in een rivier belandt. Ook voor Niko (Jo Hens) lijkt het noodlot toe te slagen. Hem moeten ze na zijn bokswedstrijd tegen Sam reanimeren...

Kürt lijkt niet te hebben gelogen toen hij zei dat het de spannendste seizoensfinale in jaren zou worden. "Wauw, niet normaal!", klinkt het bij een fan. "Ik kreeg er kippenvel van", geeft een andere toe. "Amai, spannend en heftig!" En:  "Dat noemen we nu eens een (dubbele) cliffhanger!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.