Familie 'Familie'-kijkers hebben een duidelijke boodschap voor makers over Karen Damen
COS
'Familie'-kijkers hebben een duidelijke boodschap voor makers over Karen Damen
Foto: VTM

Karen Damen kruipt al bijna twee jaar in de huid van verpleegster Vanessa in 'Familie'. Ze heeft nu een relatie met Mathias, maar veel kijkers hopen dat daar verandering in komt.

Op Facebook klinkt er kritiek op Vanessa. "Ik vind dat Vanessa een nutteloze rol heeft en geen meerwaarde geeft aan 'Familie'. Ik hou van Karen Damen en ze kan ook geweldig acteren, maar het enige waarover het gaat zijn haar patiënten", vindt een kijker.

"Vanessa is net diegene die het beste aanleunt bij een normaal mens in het dagelijkse leven. Ik vind er niks mis mee, integendeel", reageert een andere kijker. "Niet iedereen kan een spectaculaire rol hebben. Is niks mis mee!"

Veel kijkers zijn het er wel over eens dat de makers Karen wat meer tekst en pit mogen geven. "Ze komt te weinig voor in de serie. Een echte powervrouw! Zie ze graag acteren", zegt iemand. "Ze mogen Karen wat meer pit geven, want het is een goede actrice."

"Karen doet dit super en speelt het realistisch. Van mij mag ze zeker blijven, maar met meer tekst en een nog betere verhaallijn", vindt een fan. "Wil zeker niet dat Karen Damen uit de serie verdwijnt, het is zo'n lieve vrouw. Hoop gewoon dat ze snel samen is met Benny", klinkt het nog.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.