Familie 'Familie'-kijkers halen vlijmscherp uit: "Was al schandalig, maar dit is er helemaal over!"
COS
'Familie'-kijkers halen vlijmscherp uit: "Was al schandalig, maar dit is er helemaal over!"
Foto: VTM

Er staat de 'Familie'-kijkers deze week een drama te wachten. Een grote brand in het huis van Peter lijkt slachtoffers te eisen.

Dat Peter (Gunther Levi) en Marie-Rose (Martine Jonckheere) uit 'Familie' zouden verdwijnen, wisten we al sinds november. Hoe ze zouden verdwijnen, wisten we nog niet. Nu lijkt het alsof een brand in Peters huis hun leven zal eisen.

Kijkers hopen met heel hun hart dat Peter het overleeft. "Anders wil dat zeggen dat een terugkeer niet kan voor Gunther. Het was al schandalig hem eruit te schrijven, maar hem zelfs geen kans meer geven om terug te kunnen komen is er helemaal over", klinkt het op Facebook.

"'Familie' zonder Gunther Levi gaat nooit meer hetzelfde zijn. Zeer jammer", lezen we nog. "Van mij mag het stoppen. Ik kijk niet meer als Peter er definitief uitgesmeten is", laat iemand weten. "Trekt op niks meer dan!", vindt iemand.

"'Familie' gaat heel veel kijkers verliezen", besloten verschillende kijkers de afgelopen maanden al. "Ik blijf erbij dat de scenaristen de serie kapot maken en dat zij beter zouden opstappen", klinkt het scherp.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.