Familie Familie-kijkers haken massaal af: “Onbegrijpelijk en ongemakkelijk om naar te kijken”
COS
Familie-kijkers haken massaal af: “Onbegrijpelijk en ongemakkelijk om naar te kijken”
Foto: VTM

Hanne maakt zich bij heel wat Familie-kijkers niet sympathiek door Quinten te laten vallen en voor ontvoerder Tony te kiezen.

Meghan Markle droeg zelf een bloes uit de collectie. Die combineerde ze feilloos met een zwarte broek van Jigaw en een smalle riem van Ralph Lauren. Als eerbetoon droeg ze juwelen van wijlen prinses Diana. De kledinglijn is een samenwerking met liefdadigheidsorganisatie Smart Works en vier andere modemerken, en is specifiek gericht op werkzoekende vrouwen. De hertogin kwam zelf met het idee op de proppen toen ze met haar eigen ogen kon zien dat de gratis aangeboden kledij bij het goede doel niet altijd even geschikt was voor vrouwen.

De collectie zal twee weken te koop aangeboden worden in het Verenigd Koninkrijk en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kan je onder meer een soepel jurkje met v-hals op te kop tikken voor ongeveer 25 euro. Voor elk verkocht item wordt eenzelfde kledingstuk gedoneerd aan Smart Works. Het doel van Meghan is om een jaarvoorraad te kunnen aanleggen voor de liefdadigheidsorganisatie.

(Foto: Photonews, Meghan Markle bij de lancering van haar kledinglijn)

Meer nieuws

Meer nieuws

.