'Familie'-kijkers erg hard voor personage: "Laffe hond"
LHX
'Familie'-kijkers erg hard voor personage: "Laffe hond"
Foto: VTM

In 'Familie' ziet het ernaar uit dat Lars stilaan een keuze moet maken. Wordt het Mieke of Stefanie?

Lars heeft een relatie met Mieke, maar onlangs kwam het tot een kus met Stefanie. De twee lijken elkaar wel héél leuk te vinden. De grote vraag is uiteraard hoe hij uit deze netelige situatie geraakt.

Eerder deze week leek het erop dat hij alles aan Mieke wilde opbiechten, maar die gaf hem de kans niet en begon over iets anders te praten. Lars' zag zijn kans aan zijn neus voorbijgaan.

De kijkers van 'Familie' zien het met lede ogen aan. "Biecht gewoon alles op in plaats van Mieke aan het lijntje te houden", reageren ze op sociale media. "Aanpappen met de dochter van je beste maat en ondertussen nog een ander aan het lijntje houden, goed bezig."

"Eerlijk zijn, wat het ook is. Korte pijn", raden ze Lars aan. "Niet van twee walletjes eten, hé, ofwel Mieke ofwel Stefanie." "Ik vind Lars geweldig, maar nu vind ik hem even een laffe hond. Hij mag Mieke niet voor de zot houden." "Altijd dat liegen..."

Er zijn echter ook kijkers die Lars wel begrijpen. "Hij wou de waarheid vertellen!", benadrukken die. "Hij wou het zeggen, maar het was het juiste moment niet meer. Zo erg voor hem..."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM familie (@vtmfamilie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.