Familie 'Familie'-kijkers erg geschrokken door onverwachte gebeurtenis: "Hij wordt neergeschoten"
COS
'Familie'-kijkers erg geschrokken door onverwachte gebeurtenis: "Hij wordt neergeschoten"
Foto: VTM

'Familie' krijgt steeds meer kenmerken van een spannende thriller. Zo eindigde de aflevering van donderdag met een onheilspellende knal.

Lars (Kürt Rogiers) wordt door Koen (Sieg De Doncker) en zijn kompaan meegenomen naar een afgelegen plek. Daar bedreigt Koen hem met een pistool tegen het hoofd. "Alsjeblieft", roept Lars het uit. En dan horen we een schot.

De kijkers van 'Familie' maken zich zorgen. "Is Lars echt neergeschoten?", klinkt het verontwaardigd. "Dat willen ze laten uitschijnen, maar waarschijnlijk komt de politie net ter plaatse. Dat Leon zou verschijnen zou wel heel onverwachts zijn."

En toch denken veel kijkers dat Leon (Herbert Flack) zal opduiken. "Hij zal daar ineens staan", voorspelt iemand. Enkele kijkers konden de spanning niet aan en keken al verder. Zij kunnen bevestigen dat Leon ten tonele verschijnt.

En er is jammer genoeg meer. "Leon duikt op en bekoopt het met zijn leven. Lars overleeft het", bevestigen verschillende kijkers met een filmpje uit de aflevering van vrijdag als bewijs. "Leon wordt neergeschoten." 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.