Familie 'Familie'-kijkers enorm geschrokken: "Echt bang dat dit fout afloopt"
COS
'Familie'-kijkers enorm geschrokken: "Echt bang dat dit fout afloopt"
Foto: VTM

Op 31 december is Peter Van den Bossche opnieuw vader geworden. Iris Massant beviel nog van Victor voor ze het leven liet na een auto-ongeval.

Peter Van de Bossche (Gunther Levi) heeft het niet makkelijk om zijn zoontje alleen op te voeden. Wanneer Victor maar blijft huilen, schiet Peter uit zijn krammen. "Peter is aan het doorslaan. Zo doe je niet tegen je baby", klinkt het geschrokken op Facebook. 

"Ik kijk zelfs niet meer omdat het mij zo zenuwachtig maakt", zegt een andere kijker. "Het was beter dat hij 1 dag in de week Victor mee gaf met Francesca, dan had hij 1 dag om bij te slapen", suggereert een fan.

"Ik keur niet goed wat Peter doet, schreeuwen tegen een baby. Deze scène was hartverscheurend. Peter heeft psychische begeleiding nodig en hulp voor de baby en dat wil hij momenteel niet inzien."

"Is geen gemakkelijk rol voor Gunther. Dat hij er zo moet uitgaan, vind ik spijtig", merkt een kijker op. "Ik ben echt bang dat dit fout afloopt. Die twee zijn niet normaal", vreest een andere 'Familie'-fan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.