Familie 'Familie'-kijkers doen straffe voorspelling over seizoensfinale nadat Jasmijn Van Hoof vertrek aankondigt
COS
'Familie'-kijkers doen straffe voorspelling over seizoensfinale nadat Jasmijn Van Hoof vertrek aankondigt
Foto: VTM

De seizoensfinale van 'Familie' nadert. De aankondiging van het vertrek van Jasmijn Van Hoof doet de kijkers verregaande conclusies trekken.

Op fanfora wordt er al volop gespeculeerd over de seizoensfinale van 'Familie'. Dat Stefanie, Jonas en Simon daarin een grote rol zullen spelen, staat voor de kijkers al vast. Sommigen vrezen dat er doden zullen vallen.

"Jonas probeert Simon te vermoorden. Stefanie komt ertussen. Simon probeert zichzelf te beschermen met een pistool, maar schiet per ongeluk Stefanie dood. Daarna vermoordt Jonas Simon uit wraak en belandt hij in de gevangenis", klinkt het op Facebook.

Hoewel het een vermoeden is, kunnen veel kijkers zich vinden in de ontknoping. "Doordat Simon zegt dat Jonas net zoals hem is, zullen die twee wel doordraaien met als gevolg de dood van Stefanie", vult iemand aan. "Als ze de soap definitief verlaat, zal het zo wel iets zijn."

Veel kijkers denken echter dat de seizoensfinale niet het definitieve einde voor Stefanie zal betekenen. "De seizoensfinale is al een tijdje ingeblikt en Jasmijns laatste draaidag is zopas gebeurd", merkt een kijker op. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.