Familie 'Familie'-kijkers doen straffe voorspelling: "Dat zal de reden zijn waarom Peter eruit gaat"
COS
'Familie'-kijkers doen straffe voorspelling: "Dat zal de reden zijn waarom Peter eruit gaat"
Foto: VTM

'Familie'-fans kunnen tegenwoordig ook in de boekhandel terecht. Na 'Gevangen' en 'Dwaalspoor' over Marie-Rose en Louise is er nu ook het boek 'Alter Ego' over Bert.

Iedereen wil natuurlijk weten: wat gebeurde er met Bert nadat hij op het containerschip verdween? Opvallend: na de boeken over Marie-Rose en Louise kwamen hun personages terug in de reeks. Kijkers concluderen dan ook: "Bert kan dus toch ooit terugkomen."

"Laat het uit!", klinkt het meteen op sociale media. "Hoeft echt niet. Ze hebben Gunther en Martine ontslagen omdat ze nieuwe gezichten willen in 'Familie', dus dan moeten ze geen oude gezichten terugbrengen", vindt een kijker.

"Denk niet dat hij zal terugkomen nu Peter uit 'Familie' gaat. De enige kans was dat hij zich kon wreken op Peter, maar nu hij er niet meer in zal spelen, heeft hij er niks te zoeken", denkt iemand. Maar: "Misschien is de terugkomst van Bert de reden dat Peter eruit gaat? Stel je voor!"

"Alle puzzelstukjes vallen in elkaar. Peter gaat eruit en Bert zou erin kunnen komen. Wat eventueel een verhaallijn zou kunnen zijn, is dat Bert Peter kapot maakt", zegt nog een kijker. Een kijker voorspelt alvast: "Die duikt waarschijnlijk op op de trouw van Lars en Veronique."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.