Familie 'Familie'-kijkers doen straffe voorspelling: 'Daarom was Vanessa plots in paniek'
COS
'Familie'-kijkers doen straffe voorspelling: 'Daarom was Vanessa plots in paniek'
Foto: VTM

Sinds 2020 kruipt Karen Damen in de huid van Vanessa in 'Familie'. Het aandeel van het personage lijkt steeds groter te worden. Als we Karen mogen geloven zit er nog het een en ander aan te komen.

"Ik moet zeggen dat haar verhaallijn wel redelijk belangrijk wordt binnenkort. Er komen dingen boven uit haar verleden - ik hoop dat ik dat mag zeggen - waar ze niet graag aan terugdenkt. Nogal dramatisch", vertelde Karen Damen recent in de podcast 'Foto's met Kurkdroog'.

Zou het misschien iets te maken kunnen hebben met de zakenpartner van Mathias? Wanneer Mathias zijn vriendin voorstelt aan Marc Heesters, spreekt Vanessa's gezicht boekdelen. Ze lijkt in paniek. Mieke merkt ook dat er wat mis is. En ook de kijkers denken dat Vanessa hem kent.

"Dat is de ex van Vanessa", denken verschillende kijkers. "Aan haar gezicht te zien zal het een oud lief zijn", voorspelt nog iemand. Toch denken de meeste kijkers dat het om iemand anders gaat. "Denk dat hij de directeur van het rusthuis was."

"Zeker weten, haar vorige baas", merkt een kijker op. Het zou gaan om de directeur van het home waar Anna en Albert wonen. "Vanessa is door Marc ontslagen, omdat Tony gaan zeggen is dat ze gestolen had", herinnert iemand ons eraan. Of het klopt, komen we snel te weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.