'Familie'-kijkers doen onthutsende voorspelling over brand die Peter en Marie-Rose het leven kostte

door: COS
Caroline Maes, Gunther Levi en Martine Jonckheere in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

In 'Familie' nemen we deze week afscheid van Peter (Gunther Levi) en Marie-Rose (Martine Jonckheere). Eén ding lijkt alvast duidelijk: de woningbrand is geen ongeluk.

Francesca maakte zich meteen verdacht door haar reactie bij Jan toen die haar vertelde dat Peter thuis was gebleven en Mathias dus niet op Victor paste. "Ze wilde alleen van Marie-Rose af", klinkt het op sociale media.

Wat haar aandeel in de brand is? "Ze heeft iemand ingehuurd", voorspellen enkele kijkers. Anderzijds is het volgens verschillende fans dan weer te voor de hand liggend dat Francesca er iets mee te maken heeft. 

Wie het stukje van de brand herbekijkt, zal ook iets opvallen: een mysterieuze figuur achter de man met de hond die de brandweer opbelt. "Achter de man met de hond liep iemand met een kap op. Die persoon liep snel weg", klinkt het.

"Je ziet geen gezicht meer aan de houding van het stappen zie je wel dat het een man is. Hij leek me heel verdacht, denk dat hij het gedaan heeft." Maar wie is het dan? Bert Van den Bossche wordt geopperd.

Comeback

Enkele maanden geleden kwam het 'Familie'-boek 'Alter Ego' uit. Daarin kunnen we lezen wat er met Bert gebeurde nadat hij op het containerschip verdween. Nadat de boeken over Louise en Marie-Rose verschenen, doken ze plots weer op in de reeks. De conclusie werd eerder al getrokken: Bertje zal een comeback maken.

Volgens enkele kijkers zal Bert dus de mysterieuze man zijn. "Hij heeft de brand aangestoken. Hij wil hen al jaren dood", legt een kijker uit. Een terugkeer van Bert zien sommigen wel zitten. "Een beetje spanning en toch nog een oude bekende, want binnenkort speelt er niemand meer in van vroeger..."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!