Familie 'Familie'-kijkers absoluut niet mals voor Karen Damen: "Heeft ze nu weer bewezen"
COS

In september werd er in de Antwerpse Lotto Arena een feestje gebouwd. Met een beetje vertraging werd '30 Jaar Familie' gevierd. 

Duizenden mensen waren er in september bij tijdens het '30 Jaar Familie'-feest. De rest van Vlaanderen kon deze maand genieten van de show. Die werd namelijk uitgezonden op VTM. Al was dat volgens niet iedereen het grootste succes.

Veel kijkers hadden er toch meer van verwacht. "Die show trok op niks!", klinkt het scherp op sociale media. "Ik ben gestopt met kijken. Zo saai. Als dat de hoogtepunten waren, amai... wat moet de rest dan niet geweest zijn", lezen we nog. "Grote ontgoocheling", laat nog iemand weten.

"Sorry, was een zware teleurstelling de show", laat nog iemand weten. Dat er door de cast gezongen werd, werd erg gesmaakt. Maar volgens veel kijkers was Karen Damen (Vanessa) echt niet goed. "Karen zong echt slecht", lezen we op sociale media. 

"Karen vond ik echt niet mooi zingen", klinkt het nog. "Karen Damen kan niet meer zingen. Wat was dat... Wat een verschil met K3." En: "Was nooit een grote zangeres. Heeft ze nu weer bewezen. Kan echt niet zingen. Door techniek zingt ze niet vals, maar heeft allesbehalve een echte zangstem. Zo slecht!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.