'Familie'-fans zien het nu al gebeuren: 'Zij worden nog een koppel'
COS
'Familie'-fans zien het nu al gebeuren: 'Zij worden nog een koppel'
Foto: VTM

Veronique (Sandrine André) beleeft geen onbezorgde tijden in 'Familie'. Het incident met Koen (Sieg De Doncker) blijft haar achtervolgen.

In een spoiler op TikTok zien we hoe Veronique volledig in paniek is. Ze heeft van Benny (Roel Vanderstukken) te horen gekregen dat er iemand aan haar deur stond. Het was niet Koen, maar de syndicus, omdat de camera een stuk van de gang filmt.

Veronique barst alsnog in tranen uit. "Je moet je dat niet aantrekken. Da's oké, ze", zegt Benny. "Het is niet oké, Benny. Ik heb iets afschuwelijks gedaan", zegt ze. Daarna valt ze in de armen van Benny. Het lijkt erop dat ze zal opbiechten wat er met Koen gebeurd is.

Hoewel Veronique weer meer naar Lars toetrekt en Benny binnenkort in het huwelijksbootje stapt, denken heel wat 'Familie'-fans dat het weleens wat zou kunnen worden tussen Veronique en Benny. "Subiet krijgen die een relatie", klinkt het. "Ik zie dat nog gebeuren."

"Zou wel een mooi koppel zijn", vindt iemand. "Koppel! Koppel!", klinkt het nog enthousiast. "Ze hebben ooit al iets gehad", herinnert een fan zich. Ze hadden ooit een one night stand. Veronique was toen zelfs zwanger, maar Benny was nog getrouwd.

@spoilerfamilie #foryou #trending #familie #goedkijken #fypage #viral #fypシ゚viral #fyyyyyyyyyyyyyyyy #foryoupage #fyp Familie-spoilers" href="https://www.tiktok.com/music/origineel-geluid-7210769574408456966?refer=embed">♬ origineel geluid - Familie-spoilers

Meer nieuws

Meer nieuws

.