Familie 'Familie'-fans weten het wel zeker over draagmoeder Mieke en Niko: "Zij gaat voor problemen zorgen"
COS
'Familie'-fans weten het wel zeker over draagmoeder Mieke en Niko: "Zij gaat voor problemen zorgen"
Foto: VTM

Heugelijk nieuws in 'Familie': Mieke (Caroline Maes) en Niko (Jo Hens) hebben besloten dat ze een kindje willen. Ze zullen op zoek gaan naar een draagmoeder.

In een gesprek met Zjef en Rudi maakt meteen duidelijk: "Ik wil niemand uit de familie. Dat is veel te dichtbij. Ik wil iemand die verder van ons afstaat: een kennis, een vriendin... Een Vandenbossche, nee, dat gaat Mieke ook niet willen."

En dat klopt. "Ik wil dat dat een kindje is van Niko en mij. Dat mag ook niemand zijn die te dicht bij ons staat. Dat gaat toch niet?", zegt Mieke tegen Jan. Maar wie zal het dan worden? Op sociale media wordt er volop gespeculeerd. Twee namen komen het vaakst naar voor: Sam en Hanne.

Hanne is natuurlijk wel een Vandenbossche en dat willen Mieke en Niko eigenlijk niet. "Maar ik denk dat Hanne hen gaat overtuigen", klinkt het. "Dan liever Hanne. Daar zal anders ruzie van komen met Sam", voorspelt iemand. Daar zijn veel fans het mee eens.

"Sam en ze gaat voor problemen zorgen, denk ik", klinkt het. "Sam, maar daar komt zever van", lezen we nog. "Als 't aan Niko ligt, wordt het Sam. Maar die zal de baby niet afgeven." En: "Het wordt Sam, maar er zullen nog problemen komen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.