Familie 'Familie'-fans weten het nu al en doen heel straffe voorspelling over Mieke
COS
'Familie'-fans weten het nu al en doen heel straffe voorspelling over Mieke
Foto: VTM

'Familie' is weer van start gegaan. Woensdag maakten we een tijdsprong van twee maanden. Die sprong leerde ons dat Mieke nog steeds vermist is.

In de seizoensfinale van 'Familie' kwam het tot een fysieke ruzie tussen Mieke (Caroline Maes), Niko (Jo Hens) en Sam (Tinne Ceuppens). Mieke was er immers achter gekomen dat Niko haar (opnieuw) bedrogen had met Sam en ze daardoor zwanger is.

Het nieuwe seizoen startte met Niko en Sam op de vlucht. Ze leken iets te verbergen. Tegelijkertijd werd in de brouwerij bloed én een bebloed mes aangetoffen. Van Mieke is geen spoor. Na twee maanden is ze nog steeds vermist.

Kijkers hebben wel een idee wat er gebeurd is. "Waarom denk ik zo hard dat Mieke alles opgezet heeft?", klinkt het. "Ik hheb daar ook al aan gedacht. En binnen enkele dagen, weken of maanden staat ze daar terug", voorspelt iemand.

'Van wraak nemen gesproken'

"Ik denk ook dat Sam en Niko in de gevangenis gaan belanden en dat zij het hoederecht van het kindje zal aanvechten", denkt een kijker. "Denk het ook. Ze is zodanig boos op Niko en Sam dat ze haar dood in scène heeft gezet, zodat die twee de bak invliegen."

"Ik denk hetzelfde, zodat ze dat kindje gaat krijgen", bedenkt iemand zich nog. "Kan zijn dat Mieke zichzelf gestoken heeft. Als verpleegster weet ze waar ze wel en niet kan steken", klinkt het. "Denk dat ze zo Niko en Sam in de probemen wou brengen en dat is goed gelukt. Van wraak nemen gesproken!"

Door een foto van Karen Damen weten we intussen al wat meer over de verhaallijn van Mieke. Karen poseerde namelijk op de set van het CoBrew-kantoor met haar collega. Caroline Maes lijkt dus nog dit najaar terug te keren op het scherm.

Meer nieuws

Meer nieuws

.