Familie 'Familie'-fans trekken conclusie na verrassende ontdekking: "Heeft met het vertrek van Iris te maken"
COS

Bij 'Familie' nemen we binnenkort afscheid van verschillende personages. Het gaat om de personages die Gunther Levi, Martine Jonckheere, Marianne Devriese, Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck vertolken.

Een kijker heeft nu een opvallende ontdekking gedaan. De makers van 'Familie' zijn voor opnames van 3 januari op zoek naar een heleboel figuranten. Die zullen plaatsvinden in de rechtbank.

"Er staat een rechtszaak te wachten in 'Familie'. Zou het vertrek van Iris er iets mee te maken hebben?", vraagt iemand zich af op Facebook. Daarop lijkt het in elk geval wel.

Er wordt immers gezocht naar een advocaat voor Peter (Gunther Levi) en een advocaat voor Francesca (Veerle Eyckermans), de moeder van Iris. "Ik denk in verband met het hoederecht van de baby, aangezien Iris misschien sterft?", voorspelt iemand.

"Heeft zeker met Iris te maken. Ze zoeken een een advocaat voor Francesca en een advocaat voor Peter. Dus waarschijnlijk sterft Iris en gaat het over de baby, over wie het hoederecht krijgt", zegt nog een kijker.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.