Familie 'Familie'-fans kunnen beginnen aftellen: "Dan verdwijnt Koen uit de reeks"
COS
'Familie'-fans kunnen beginnen aftellen: "Dan verdwijnt Koen uit de reeks"
Foto: VTM

Ongeveer één jaar geleden maakte Sieg De Doncker zijn opwachting in 'Familie' als Koen. Het werd meteen duidelijk dat hij voor onrust zou zorgen.

Veronique (Sandrine André) papte aan met Koen (Sieg De Doncker), zonder te weten dat hij de halfbroer van Lars (Kürt Rogiers). Het zorgde voor een pijnlijke breuk tussen Veronique en Lars. Ook nu blijft Koen Lars het leven zuur maken.

Voor veel kijkers begint het verhaal rond Koen wat te langdradig te worden, maar er lijkt verandering op komst. En best snel. "Klopt het dan Koen in januari weg is uit 'Familie'?", vraagt een kijker zich af na geruchten. Dat klopt volgens heel wat kijkers. "Rond 6 januari is hij weg", weet een fan.

"Jammer genoeg wel. Dan zal het weer wat saaier worden", lezen we enerzijds. "Mag van mij al vroeger", klinkt het anderzijds. "Die mag rapper weg. Hij maakt 'Familie' kapot", reageert nog een kijker. "Nee, net niet. Hij maakt 'Familie' terug spannender."

Over één ding is iedereen het eens: "Ik vind dat Sieg dat heel goed doet." "Spijtig dat hij weggaat, is een goede acteur", klinkt het nog. "Hij doet dat heel goed. Jammer dat hij zo'n rol moet spelen", besluit een andere kijker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.