Familie 'Familie'-fans helemaal verrast door gloednieuw gezicht: "Het blijft in de familie"
COS
'Familie'-fans helemaal verrast door gloednieuw gezicht: "Het blijft in de familie"
Foto: VTM

Vanaf maandag 6 februari maakt een nieuw gezicht haar intrede in 'Familie'. Niemand minder dan Maureen Vanherberghen komt de cast een tijdje vervoegen.

Vanaf maandag 6 februari merken de 'Familie'-kijkers een dikke vette knipoog op in de verhaallijn. Een nieuw personage, inspecteur Marlies Kennis, maakt haar opwachting en komt zich vastbijten in de verdwijning van Koen Peyskens, nadat Veronique een klacht neerlegt.

Verrassende twist is dat de rol vertolkt wordt door Maureen Vanherberghen, de vrouw die zich in het echte leven de partner mag noemen van Sieg De Doncker, die de rol van Koen vertolkte. Zo wordt het koppel ook in 'Familie' onrechtstreeks aan elkaar gelinkt.

"Soms nemen ze het woord Familie heel letterlijk als ze iemand in gedachten hebben voor een rol", lacht Maureen. "Als je de fictieve moord mag gaan oplossen van je lief in real life, ja, dan kan je gewoon niet weigeren."

Kijkers van 'Familie' vinden het alvast geweldig. "Ze gaat op zoek naar haar ventje", klinkt het. "Het blijft in de familie", lacht iemand. "Misschien moet ze eens thuis onder haar bed kijken." En: "Het is echt een familiegebeuren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.