Familie 'Familie'-fans halen verontwaardigd uit: "Waar zijn ze mee bezig? Mooi voorbeeld"
COS
'Familie'-fans halen verontwaardigd uit: "Waar zijn ze mee bezig? Mooi voorbeeld"
Foto: VTM

Woensdag trad Raven op in 'Familie'. 'Zonde', het eerste solonummer van acteur Aaron Blommaert, wordt ook in de VTM-reeks gebruikt.

De fictieve band Canned Meat bracht op een showcase het nummer 'Zonde'. Een spannend moment voor Raven (Aaron Blommaert). Het klonk goed, maar het ziet er niet goed uit voor Raven. De spanning deed hem naar drugs grijpen.

"Het was mooi geweest als die drugs er niet aan te pas was gekomen", klinkt het op sociale media bij een misnoegde fan. "Leuk, maar niet dat er weer middelen aan te pas komen", zegt nog iemand. "Alsjeblieft, geen drugs. Geef het voorbeeld aan de jongeren."

"Waar zijn ze bij 'Familie' mee bezig? Mooi voorbeeld voor de jeugd", klinkt het verontwaardigd. "Leuke aflevering, alleen jammer dat het tegenwoordig niet meer voor de hele ‘familie’ bestemd is. Hoe vaak het woord f*cking gezegd wordt op 5 min, nu de drugs erbij, mooi voorbeeld..."

"Die drugs hadden ze beter weggelaten, is geen goed idee. Maar het zou weleens kunnen dat ze zo Raven uit de serie willen laten verdwijnen", klinkt het onheilspellend. En we weten het intussen... als Aaron gaat, dan gaat Kürt Rogiers ook.

Meer nieuws

Meer nieuws

.