‘Familie’-actrice wil overstap maken naar ‘Thuis’: “Dat ze er maar werk van maken”
COS
‘Familie’-actrice wil overstap maken naar ‘Thuis’: “Dat ze er maar werk van maken”
Foto: Medialaan

‘Familie’ is nog maar iets meer dan een week bezig en er is al een iemand gestorven. Kathleen, het personage van Ann Van den Broeck, stierf aan kanker.

Ann Van den Broeck twijfelde toch even voor ze de rol van Kathleen aannam, omdat ze wist dat ze zou sterven. “Doodgaan in een serie betekent dat je personage nooit kan weerkeren. En dat ik als actrice volgende jaren niet in aanmerking kom voor eventuele mooie rollen in ‘Familie’”, vertelt Ann aan TV Familie. Toch nam ze de rol aan.

En daar heeft ze geen spijt van. Ze blikt met heel veel plezier terug op haar tijd in de populaire soap. “Het is een toffe set met mooie decors en aangename mensen. Ik voelde me daar goed. Jammer dat het maar voor even was. Ik kreeg heel wat hartverwarmende reacties van kijkers. Dat deed wel deugd.”

Ook in die andere populaire soap, ‘Thuis’, heeft Ann een rol. Daarin speelt ze de Poolse zus van Waldek. “In ‘Thuis’ leef ik nog. Oef! Op dit moment heb ik geen weet van een mogelijke terugkeer van mijn personage, maar in soapland kan het snel gaan. Dat ze er maar werk van maken! Ik ben toevallig vrij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.