‘Familie’-actrice Sarah-Lynn Clerckx heel eerlijk: “Voelde me waardeloos en had hulp nodig”

door: COS
Afbeelding bron: Medialaan

Jarenlang speelde de 21-jarige Sarah-Lynn Clerckx de rol van Louise in ‘Familie’. Ze verliet de soap om zich op haar studies te focussen.

De voormalige ‘Familie’-actrice studeert ondertussen Communicatiewetenschappen in Antwerpen en geeft toe dat ze het tijdens de eerste lockdown enorm moeilijk gehad heeft.

“Tijdens de tweede lockdown gaat het iets beter, maar vorige keer heb ik er echt doorgezeten. Ik sloot mij op in mijn kamer, sliep tot de middag en kwam zelfs niet buiten om te eten”, geeft Sarah-Lynn toe in Dag Allemaal.

Waardeloos

“Op een bepaald moment heb ik wenend enkele vriendinnen opgebeld omdat ik het niet meer aankon. Ik voelde mij waardeloos en had hulp nodig. Zij hebben voor mij een planning gemaakt, zodat ik weer ritme in mijn dagen kreeg.”

Op die manier is ze er langzaamaan weer bovenop gekomen. “Het grootste probleem was de eenzaamheid, ’t gevoel dat je bij niemand terecht kan”, aldus Sarah-Lynn. “Er zijn mensen die het moeilijker hebben, maar dat maakte onze problemen niet minder echt.”