Familie 'Familie'-acteurs gaan de mist in en verklappen plots al meer over nieuw seizoen
COS
'Familie'-acteurs gaan de mist in en verklappen plots al meer over nieuw seizoen
Foto: VTM

Nog maar een paar nachten slapen en dan is het zover: de start van het nieuwe seizoen van 'Familie'. Het is al het 33ste seizoen van het VTM-programma.

VTM stuurde de kijkers de zomer in met een seizoensfinale die nog weken bleek nazinderen. Na de seizoensfinale blijven we vooral met veel vragen achter. Daarop hopen we natuurlijk in de eerste afleveringen van hun nieuwe seizoen een antwoord te krijgen.

Enerzijds was er het hele tafereel op het domein van Elena. Zij zoekt wraak na de dood van haar zoon Koen en heeft Cédric, Yoko en Lars levend begraven. Nadat ze de kist van Yoko al kon bereiken, is het nu bang afwachten of Véronique ook Cédric en Lars op tijd zal kunnen bevrijden.

In een andere grote verhaallijn lijkt er iets te zijn gebeurd met Mieke. We zagen Niko en Sam in de seizoensfinale vluchten voor de politie. Een preview van het nieuwe seizoen bevestigde al dat Mieke zonder spoor verdwenen is. Niko wordt ervan verdacht daar iets mee te maken te hebben.

Larsiko

Op Instagram Stories lijken twee geliefde 'Familie'-acteurs nu al wat te verklappen. We zien namelijk Kürt Rogiers (Lars) en Jo Hens (Niko) samen poseren op de set van 'Familie'. Die bevindt zich buiten. Beide heren moesten bij 27 graden in dikke jassen acteren; het is immers al herfst in de scènes die nu worden opgenomen. "Ideaal weertje voor winterkleren", klinkt het. "Misschien tijd voor een nieuwe hashtag? #larsiko."

We zijn er dus al zeker van dat Lars niet verdwijnt. Kürt is dit najaar mét frisse opgeschoren coupe nog te zien. Over Niko kunnen we besluiten dat er nog geen bewijzen zijn gevonden dat hij iets met de verdwijning van Mieke te maken heeft; anders zou hij niet meer op vrije voeten rondlopen. We zijn alvast enorm benieuwd naar het nieuwe seizoen, vanaf maandag 28 augustus bij VTM.

Kürt Rogiers en Jo Hens op de set van 'Familie'
Instagram @johenstagram

Meer nieuws

Meer nieuws

.