‘Familie- acteur Michael Vroemans over seizoensfinale van morgenavond: “Zal lastig zijn als hij moet sterven”
PMN
‘Familie- acteur Michael Vroemans over seizoensfinale van morgenavond: “Zal lastig zijn als hij moet sterven”
Foto: VTM

Morgenavond is er de grote seizoensfinale van ‘Familie’. Dan gaat de bom ontploffen, denken we toch. Het is meteen ook de terugkeer van Michael Vroemans.

Michael Vroemans speelt in ‘Familie’ de rol van Maarten. Hij keert na een afwezigheid van vijf jaar terug. “Ik zie Maarten ongelofelijk graag”, zegt de acteur in Dag Allemaal. “Ik heb die rol redelijk lang gespeeld, da’s een deel van mezelf geworden.”

Michael is geen voltijdsacteur meer. Hij werkt in het onderwijs voor kwetsbare groepen. “Ik speel dolgraag, dus als er een kans komt, dan grijp ik die”, zegt hij.

In de seizoensfinale van morgenavond gaat Joris een bomaanslag plegen tijdens de familiereünie. Gegarandeerd dat er slachtoffers gaan vallen. Zal bijvoorbeeld Joris zelf het overleven?

Michael staat niet weigerachtig tegenover een terugkeer naar 'Familie'

Michael zag al eens een personage van hem sterven. Dat was toen hij de rol van Tim in ‘Wittekerke’ speelde. “Toen die werd doodgeschoten, had ik het daar moeilijk mee”, herinnert hij zich nog heel goed.

“Ik had die rol een jaar intens gespeeld. Als Maarten morgenavond moet sterven, zal dat ook lastig zijn. Maar dat is dan de verhaallijn, hé. Dat hoort bij het acteren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.