'Familie'-acteur Jan Van den Bosch maakt zich zorgen over zijn kinderen: "Ga doodongerust zijn"
LHX
'Familie'-acteur Jan Van den Bosch maakt zich zorgen over zijn kinderen: "Ga doodongerust zijn"
Foto: Photonews

Acteur Jan Van den Bosch is beter bekend als Zjef uit 'Familie'. Die rol speelt hij al zo'n tien jaar.

Met veel plezier werkt Jan Van den Bosch op de set van 'Familie', maar hij kan ook enorm genieten van zijn vrije tijd. In de vakantie is hij regelmatig op zijn motor te vinden.

Hij weet goed genoeg dat het niet bepaald de veiligste hobby is, maar aan Primo vertelt hij dat hij erg defensief rijdt. "Ik ga er altijd van uit dat er aan het stuur van de passerende wagens een kind zit. Zonder rijbewijs dus", zegt hij.

Zijn kinderen zijn niet ongerust als hij een ritje gaat maken, want ze hebben nooit anders geweten dan dat hun vader met de motor rijdt. Hijzelf, daarentegen, houdt zijn hart nu al vast voor de tijd waarin zij er ook mee willen beginnen. Zowel zijn dochter Lou als zijn zoon Sam hebben immers al interesse getoond.

"Ik ga doodongerust zijn", weet hij nu al. "Maar bon, ik ga ze alle kneepjes aanleren en ze waarschuwen voor alle gevaren." 

Of dat gaat helpen om de ongerustheid te temmen, is nog maar de vraag. Hij maakt zich nu immers ook al zorgen telkens ze met de fiets de weg opgaan. "Ik ben wat dat betreft een zeer bezorgde papa...", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.