Familie 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch en echtgenote Fran uit elkaar: "Op het juiste moment"
COS
'Familie'-acteur Jan Van den Bosch en echtgenote Fran uit elkaar: "Op het juiste moment"
Foto: Instagram @janvandenbosch

Jan Van den Bosch zien we al bijna tien jaar elke weekdag in 'Familie' op VTM. Ook Jans dochter Sam heeft sinds kort een rolletje beet als Finn, de biologische dochter van Zjefs partner Rudi.

Jan Van den Bosch heeft een turbulent jaar achter de rug. Na een relatie van achttien jaar, waarvan drie jaar getrouwd hebben de 'Familie'-acteur en zijn vrouw Fran een ingrijpende knoop doorgehakt: ze hebben een punt achter hun huwelijk gezet.

"Zonder deze vrouw lukt mij niks", schreef Jan nog in maart op Instagram met de hashtag 'love of my life' erbij. Nu blijkt dat Jan en Fran aan het begin van het jaar besloten hebben om als vrienden verder te gaan en niet meer als getrouwd koppel.

De breuk verliep met veel respect voor elkaar. "Ik denk dat we op het juiste moment uit elkaar zijn gegaan, nu het nog als vrienden kon", zegt Jan in Dag Allemaal. "Vóór er wrevel ontstond en we elkaar misschien niet meer graag genoeg zagen om in goede verstandhouding uit elkaar te gaan en nog twee kinderen groot te brengen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.