Familie 'Familie'-acteur gaat voor nieuwe look: Moeten we opnieuw vrezen voor een afscheid?
COS
'Familie'-acteur gaat voor nieuwe look: Moeten we opnieuw vrezen voor een afscheid?
Foto: VTM

De cast en crew van 'Familie' kunnen nog even van vakantie genieten. Midden augustus worden de meeste acteurs opnieuw op de set verwacht.

Ook Yanni Bourguignon, die al sinds 2017 in de huid van Cédric kruipt, genoot de afgelopen weken van een deugddoende vakantie met zijn verloofde Kelly en hun dochtertje Lyo. Yanni deelt een reeks foto's van zijn vakantie op Instagram.

"Zalig!", klinkt het in de reacties. "Heel mooi gezinnetje, je mag er fier op zijn", zegt nog iemand. En: "Geniet van die mooie momenten!" Wat bij ons vooral in het oog springt, is de laatste foto uit de reeks. "New hair, who dis?", zegt Yanni zelf. Hij liet de puntjes van zijn haar blonderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yanni Bourguignon (@yannibourguignon)

"Je gaat toch niet stoppen, nu je een andere look hebt?!", grapt Caroline Maes. Zij kreeg die vraag de afgelopen maanden wel vaker. Ze verscheen op een evenement immers plots met een blonde coupe en niet meer met de donkere kenmerkende lokken van haar 'Familie'-personage Mieke.

Het verleden heeft ons echter geleerd dat het niet zo vreemd is dat een personage verdwijnt, amper enkele maanden nadat ze zich een nieuwe look lieten aanmeten. Vincent Banic verscheen voor de zomer van 2022 op sociale media met een kortere coupe. Aan het begin van het afgelopen seizoen bleek zijn personage Guido achter de tralies te verdwijnen.

Een tijdje later was er ook Maxime De Winne. Die liet zich in november een 'broske' aanmeten. In januari bleek ook hij te verdwijnen uit 'Familie'. "Bedankt lieve fans voor de heerlijke jaren. En wie weet zien we elkaar ooit terug!? Hier in België vallen de straffen op drugshandel wel mee, hoop ik", schreef hij op Instagram.

Meer nieuws

Meer nieuws

.