Ex-'Familie'-acteur Guillaume Devos onthult zijn passie: “Niet veel mensen weten dat”
COS
Ex-'Familie'-acteur Guillaume Devos onthult zijn passie: “Niet veel mensen weten dat”
Foto: Photonews

Guillaume Devos stond jaren bekend als Pierrot Van den Bossche in ‘Familie’. In 2014 verscheen hij voor de laatste keer in de populaire soap.

Na zijn acteercarrière in ‘Familie’, stortte Guillaume Devos zich op zijn zangcarrière. In Primo onthult hij nog een andere passie: hij legt tarotkaarten. “Niet veel mensen weten dat, behalve mijn beste vrienden en vriendinnen.”

“Zij komen soms wel eens bij mij te rade om te vragen hoe hun toekomst er zal uitzien”, geeft hij toe. “En als er iets goeds uitkomt, dus als het hen helpt, dan ben ik gelukkig.” Zelf ging hij vroeger ook weleens bij een kaartenlegster of waarzegster.

“Het heeft me altijd geïnteresseerd. Horoscopen ook. Als ik iemand leer kennen, is dat het eerste wat ik vraag: ‘Wat is je horoscoop?’ En dan weet ik meteen of het matcht met mijn horoscoop. Als ik me slecht voelde, dan legde ik ook wel eens voor mezelf de kaarten maar als het dan niet naar mijn zin was, dan herbegon ik. En nog eens. En nog eens”, lacht hij. “Maar dat doe ik niet meer.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.