Er moet Sandrine André wat van het hart over 'Familie'-collega Sieg De Doncker na heftige scènes

door: COS
Sieg De Doncker en Sandrine André
Afbeelding bron: Instagram@siegdedoncker

Koen, gespeeld door Sieg De Doncker, kon Veronique (Sandrine André) deze week weer helemaal rond z'n vinger winden in 'Familie'. Dat resulteerde in heftige beelden.

In de lift vond er een incident van seksueel grensoverschrijdend gedrag plaats tussen Koen (Sieg De Doncker) en Veronique (Sandrine André). Het tv-koppel reageert daar nu op met een belangrijk gezamenlijk bericht op Instagram.

"Na de heftige scènes in 'Familie' misschien niet slecht om dit even te posten! Het personage Koen staat heel ver weg van wie ik echt ben! Sandrine en ik kunnen het in het echte leven ook prima met elkaar vinden!", klinkt het.

"Voor ons is dit acteren, maar wij zijn er ons erg van bewust dat dit ook soms de realiteit is. Moest je jezelf in deze situatie bevinden, kan je altijd contact opnemen met het nummer 1712", laat het duo weten.

"Het ziet er op televisie echt wel gruwelijk echt uit", reageert Sandrine. "Gelukkig ben je in het 'echt' een crème van een vent", richt ze zich tot Sieg. 'We doen maar alsof' en 'Slechterik spelen' voegt ze er met hashtags nog aan toe.